Piccalilly rules!

photo 4

 

photo 1

Hiernaast ziet u What Is Happening Now. Saus in de pan. Groentjes uitgewrongen. Oftewel: piccalilly circus in the making. Handjes zitten in de pan, want de herfst is daar. En dat betekent: piccalilly tijd! Dat merken wij, de druk op de pannen is hoog en kilopotten en regulieren maten vliegen de deur uit. Met Rotterdam als grootverbruiker. Wij zijn zelf inmiddels diep gezonken: bij het stampotje dat wij gisteren aten, hadden we niet eens meer een potje voor onszelf. Nul. Nada. Noppes! Maar gelukkig stond er wel nieuw in de pekel, dus inkoken maar en dan kunnen we zelf ook nog even lekker smullen!

Social Share Toolbar

About Margo

In 2011 gingen wij er met onze inmaakproducten op uit. En dat werd een succes! Dus in 2012 riepen we meteen: We Gaan Doorrrrrrrr. Met vaart, plezier en volledig gericht op zurigheid, hartigheid en zoutigheid. Oftewel: een levens sans jam. Met de droom om nog meer inmaaklekkers te ontwikkelen, chutneyliefhebbers en -makers wereldwijd te leren kennen en nieuwe inmaakwegen te bewandelen. Wandel je mee op ons zure, hartige en zoute inmaakpad?
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *