Daar in Dronten…

Screen Shot 2015-04-09 at 13.14.01Ok. Eerlijk zeggen. Hoe vaak denkt u nu aan Dronten in combinatie met lekker eten? Nou?

Wij hadden die combinatie in ieder geval niet scherp op netvlies. Daar is met een vaartje verandering in gekomen. Dat is de schuld van Harm-Jan en zijn team van Thuis Lunch & Living in Dronten. Hij had ons gevonden via Foodelicious en zo belandde hij aan onze telefoon. En wij in Dronten. We hadden geen idee wat we moesten verwachten. Prachtige zaak en gepassioneerd man. Wat helemaal gaaf is: hij kookt ook met onze producten! Dus u die zegt “lekker, maar ik weet niet wat ik ermee moet maken…” reis per onmiddellijk, direct en onverwijld en dan nog hoegenaamd snel ook af naar Dronten. Even De Rede 45 en Dronten in de Tom kloppen en gaannnnn. Want de potten vliegen daar de deur uit, en bij ons van de weeromstuit ook. Wie had dat nou gedacht. Harm-Jan kookt er de lekkerste dingen mee. Binnenkort willen wij toch de Brouwmarkt weer een bezoekje brengen voor een droogoven – du moment dat we over het financiĆ«le klapje van een nieuwe wasmachine heen zijn:-( – en dan gaan wij meteen heerlijk happen in Dronten bij Harm-Jan. Zien wij u daar?

Social Share Toolbar

About Margo

In 2011 gingen wij er met onze inmaakproducten op uit. En dat werd een succes! Dus in 2012 riepen we meteen: We Gaan Doorrrrrrrr. Met vaart, plezier en volledig gericht op zurigheid, hartigheid en zoutigheid. Oftewel: een levens sans jam. Met de droom om nog meer inmaaklekkers te ontwikkelen, chutneyliefhebbers en -makers wereldwijd te leren kennen en nieuwe inmaakwegen te bewandelen. Wandel je mee op ons zure, hartige en zoute inmaakpad?
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *