Picnic op ahum: TV!

Screen Shot 2014-05-13 at 17.52.27 Screen Shot 2014-05-13 at 17.54.17Een Grote Dame van het ondernemerschap in foto op ons blog. Olcay Gulsen. Percies! Nou hing die niet zelf bij ons aan de telefoon, zo Belangrijk is ons dan ook weer niet, maar Natwerk – het bedrijf van mijnheer Frank de Ruwe – de mijnheer naast de dame-in-oranje – belde ons een aantal weken geleden. En als je dan in een zin iets hoort over BNN, een televisieprogramma, Olcay Gulsen en jouw potjes…geloof ons, dan ben je Heel Errug Blij dat de andere kant van de telefoon nog even alles herhaalt zodat je hersens voorbij de initiële schrik en verbazing kunnen gaan denken. Het resultaat? Wat wij begrijpen een volkomen gerevampte zaak in Haarlem (Broodje van Toen ) in Haarlem. Dus kijken a.s. donderdag om 22.21 uur dan zijn onze potjes in beeld! En al is het een split second: het is wel ONZE split second voor ONZE potjes! Hatsikideeeee! Dus:
http://programma.bnn.nl/61/werk-aan-de-winkel/home dat is waar u naar gaat kijken. Deze donderdagavond. Om 22.21 uur. Op Nederland 1. DUS:

ANKOMENDE UITZENDING: WERK AAN DE WINKEL 15-05-2014 OM 22:21 UUR
In de vijfde aflevering van Werk aan de Winkel neemt superondernemer Olcay Gulsen samen met Frank de Ruwe en zijn creatieve team Natwerk de broodjeszaak ‘Koffiehuis de Oudegracht’ in Haarlem onder handen. Lukt het de ondernemers om de winkel weer bovenop te helpen?

Social Share Toolbar

About Margo

In 2011 gingen wij er met onze inmaakproducten op uit. En dat werd een succes! Dus in 2012 riepen we meteen: We Gaan Doorrrrrrrr. Met vaart, plezier en volledig gericht op zurigheid, hartigheid en zoutigheid. Oftewel: een levens sans jam. Met de droom om nog meer inmaaklekkers te ontwikkelen, chutneyliefhebbers en -makers wereldwijd te leren kennen en nieuwe inmaakwegen te bewandelen. Wandel je mee op ons zure, hartige en zoute inmaakpad?
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *