Weckers voor weckers voor Kiritbati!

Screen Shot 2014-04-29 at 11.29.24Kijk, zo zien meer dan 100 weckpotten er uit. Echte. Originele. Sommige meer dan 80 jaar oud. En dat alles door de toevallige samenloop van omstandigheden: onze lieve vrienden Eddy en Micheline hebben hun Bed & Breakfast Landgoed de Kastanjeboom in Schoren gesloten en waren warmhartige weckers die in de beste fruitjaren van hun boomgaard meer dan 400 potten weckten. Dat is een ongehoord aantal! Maar nu verkochten ze hun weckpotten voorraad. Een deel is bij ons beland, maar 400 potten, amai: dat is te veel voor ons huisje. Tijdens de reguliere vrijdagochtend 7.15 uur Haagse markt koffie gaf onvolprezen vriendin Friedel Grant aan dat ze van haar bekende hotsauce (en die is Echt Heel Heet) meerdere potten wil gaan maken om een tehuis voor gehandicapte kinderen in Kiribati te steunen. Daarvoor duikt ze al ieder jaar in februari in de Noordzee, maar er komt dus nog meer! En dat sponsoren wij natuurlijk dolgraag met een Grote Voorraad Weckpotten. Weckers voor Warmhartige Weckers voor Goede Doelen dus. Houdt u deze site vooral in de gaten, want zodra de eerste potten over de toonbank gaan van deze Inmaakactie voor Het Goede Doel laten we u dat onmiddellijk weten! En verwachten wij natuurlijk dat u in groten getale potties afneemt van de hot sauce!

Social Share Toolbar

About Margo

In 2011 gingen wij er met onze inmaakproducten op uit. En dat werd een succes! Dus in 2012 riepen we meteen: We Gaan Doorrrrrrrr. Met vaart, plezier en volledig gericht op zurigheid, hartigheid en zoutigheid. Oftewel: een levens sans jam. Met de droom om nog meer inmaaklekkers te ontwikkelen, chutneyliefhebbers en -makers wereldwijd te leren kennen en nieuwe inmaakwegen te bewandelen. Wandel je mee op ons zure, hartige en zoute inmaakpad?
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *