Kiloknaller!

Picture 31De oplossing voor Mensen met Hoge Piccalilly Nood is nabij! Want wij hebben ook een kerstkindje gebaard, bevrucht door GransJean, geboren in onze keuken, met trots afgeleverd bij Anne-Wies en bij Fritez-Haute friture: onze Piccalilly Ekstralarzje (XL dus) -> een hele kilo maar liefst. Dat zijn nog eens potten! We maakten ze op verzoek van Anne-Wies….en we werden instant verliefd.

GROOT!

INDRUKWEKKEND!

PRACHTIG!

Al tijdens het maken, kweelden we als kersverse ouders we over de nieuwe loot aan onze potjestak. Ter plaatse besloten we onverwijld zonder behoeftepeiling of marktonderzoek: zodra er weer kromme kommers, dwarse paprika’s, ronde bonen, oenige aubergines uit de kassen komen, gaan we de kilopot ook tot standaard verheffen! Een Grote Broer voor ons huidige schatje. Ach, wat een heerlijk pickle gezin hebben toch gecreĆ«erd in twee jaar op potjespad!

En we gaan verder ende doorrrrr. Want met deze nieuwe loot aan de potjestak constateren wij dat we last hebben van heuse baringsdrift. Voorplantingsbehoefte. Vorm. Maat. Naam. Inhoud. Oplage. We gaan potjesland eens flink opschudden in 2014!

Social Share Toolbar

About Margo

In 2011 gingen wij er met onze inmaakproducten op uit. En dat werd een succes! Dus in 2012 riepen we meteen: We Gaan Doorrrrrrrr. Met vaart, plezier en volledig gericht op zurigheid, hartigheid en zoutigheid. Oftewel: een levens sans jam. Met de droom om nog meer inmaaklekkers te ontwikkelen, chutneyliefhebbers en -makers wereldwijd te leren kennen en nieuwe inmaakwegen te bewandelen. Wandel je mee op ons zure, hartige en zoute inmaakpad?
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kiloknaller!

  1. Ester van Aalst says:

    Wat heb je dat weer fantastisch opgeschreven! Ik wens jullie een Ekstralarzje 2014 toe met veel dwarse paprika’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *