It takes a village….

photoWij zijn de gezichten van Picnic in the Park. En inderdaad degenen die ophalen, ontwikkelen, bedenken, aanpassen, verwarmen, laten sudderen, potteren en etiketteren. Maar er is meer nodig om het allemaal gaande en draaiende te krijgen en te houden. In onze vorige blogje vertelden we al over de verwennerites van de buren die spontaan kookten en heerlijke wijn serveerden waardoor wij bijkwamen van een intensief weekend. Maar er is meer in onze bijzondere Haagse buurt! Wij zouden niet kunnen zonder ons postkantoor. Efficiency. Een kantoorvakhandel annex postkantoor. Als wij vroeg naar een markt vertrekken en op zaterdag om 8.15 uur nog een pakketje moeten posten zodat een klant dat meteen maandag heeft: dan gaan ze speciaal open! Als er meerdere doosjes zijn, worden we geholpen met sjouwen. En er is altijd – hoe druk het ook is – tijd voor gezelligheid. Een bakkie. Even bijpraten. Het voelt er inmiddels als thuis(komen).

Kijk, dan woon je in de Grote Stad. En dan is het toch net een dorp. Waar er om je wordt gegeven. Waar mensen spontaan opstaan en bij je gaan staan om jou overeind te trekken en te houden als kleine zelfstandige. Waar je met elkaar lol maakt maar ook zorgen bespreekt. Mensen die je te helpen je droom te realiseren. Je energie delen en indien nodig weer opkloppen. Echt, it takes a village! En wij zijn immens vreugdevol dat we er in een wonen.

Wat er al niet in uw potje zit….De liefde en toewijding van velen!

Social Share Toolbar

About Margo

In 2011 gingen wij er met onze inmaakproducten op uit. En dat werd een succes! Dus in 2012 riepen we meteen: We Gaan Doorrrrrrrr. Met vaart, plezier en volledig gericht op zurigheid, hartigheid en zoutigheid. Oftewel: een levens sans jam. Met de droom om nog meer inmaaklekkers te ontwikkelen, chutneyliefhebbers en -makers wereldwijd te leren kennen en nieuwe inmaakwegen te bewandelen. Wandel je mee op ons zure, hartige en zoute inmaakpad?
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to It takes a village….

  1. Vanessa says:

    Wederom heeeeeeeeel mooi geschreven! 🙂

    Hoe was NZ???

    Groetjes,

    Vanessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *