Verwennerites

“Laten we eens iets aan marketing gaan doen,” bedachten we in januari. Want tot nu toe zijn we op dit wonderbaarlijke inmaakavontuur met name hard aan het werk geweest om de achterkant op orde te krijgen: de samenwerkingsverbanden met de telers, de potjesleverancier, de opschaling van de recepten, productiebladen ontwikkelen, enzovoorts, enzoweder. Vol vaart boekten wij ons zelf op een stapel markten. Gewoon maar eens kijken wat loopt, avonturen, proberen. Rotterdamse Oogst: da’s gewoon een must. Afgelopen zaterdag was het weer heerlijk: koppen in de voorjaarszon, heerlijk kraampje gedeeld met de kaastaartjes-en-daslookpesto-dames van AuBainMarie. Genoten van de immer relaxte organisatie van de markt, de leuke recht door zeese Rotterdammers van wie er meer en meer het Noordplein ontdekken op de eerste zaterdag van de maand. Zaterdagavond thuis en hop, zondagochtend om 7 uur weer in de potjesvwatuur op naar Arnhem voor de Sonsbeekmarkt. Koffie en ontbijt in de auto, Frans muziekje aan, zon wederom in de lucht: als waren wij op vakantie! In het Arnhemse stonden we samen met de inspirerende Manon Henzen van Eet!Verleden, initiator van het unieke historische kookatelier in de Commanderie van St Jan in hartje Nijmegen. Onze potjes staan in een Grote Traditie en het was enig om die op deze manier op de markt te kunnen belichten. Het eetverledenRomeinse zout dat ze had gemaakt vloog waarlijk de kraam uit, de Mulsum wijn….wij begrijpen dat Plinius vermoedde dat je daar schoonheid mee naar binnen giet: genieten doet leven en stralen! Wederom een heerlijke samenwerking en Grootse Plannen gesmeed om in haar reeks historische kookcursussen er ook een over inmaken te doen. Hands on voor u en voor ons. Wij houden u op de hoogte! Nog handjes geschud met Boerenfluitjes, real life bijgepraat. En natuurlijk laten proeven. Zo leuk om het gezicht achter de tweets te zien!

photoHalverwege de markt ontvingen wij een mail van de buren. Buren nemen wij in ons lieflijke Haagse straatje ruim op: ze wonen de halve straat bij ons vandaan. Echte Buren dus. Grote potjesfans ook. Die mailden of we na de rit terug uit het Arnhemse bij hun aan wilden schuiven voor een hapje eten en een wijntje. We mochten moe, hongerig en met broeken onder de restanten van het laten proeven aanschuiven. Uithangen. Wij trapten ons potjesmobiel aan om de 110 km per uur te halen op de snelweg en crashten voor een heerlijk diner met dito wijn bij kaarslicht en uitzicht op enorme magnoliabomen.

Kijk, dat noemen wij nou pure verwennerites!

 

 

 

Social Share Toolbar

About Margo

In 2011 gingen wij er met onze inmaakproducten op uit. En dat werd een succes! Dus in 2012 riepen we meteen: We Gaan Doorrrrrrrr. Met vaart, plezier en volledig gericht op zurigheid, hartigheid en zoutigheid. Oftewel: een levens sans jam. Met de droom om nog meer inmaaklekkers te ontwikkelen, chutneyliefhebbers en -makers wereldwijd te leren kennen en nieuwe inmaakwegen te bewandelen. Wandel je mee op ons zure, hartige en zoute inmaakpad?
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Verwennerites

 1. Vanessa says:

  Potjesvwatuur… Hoe kom je erop??? 😀

  Jammer genoeg de Rotterdamse Oogst van deze maand gemist maar om een goede reden! De kleine meid en ik zijn op vakantie geweest en we hebben, letterlijk en figuurlijk, 7 stralende dagen gehad 😉

  Hoop jullie begin juni weer te zien!

  Liefs

  XxX

  • Margo says:

   Zijn wij blij om weer van je te horen! We hadden je al gemist en hoopten van harte dat alles goed was en zo te lezen is het gelukkig meer dan goed! Ontzettend leuk je op de aanstaande Rotterdamse Oogst weer te zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *